Ontdek de stad

Maak er een compleet dagje uit van

Wandel door de prachtige historische havens, bezoek een museum, geniet op een terrasje en ga lekker shoppen. Laat je betoveren door de rijke geschiedenis van de oudste stad van Holland. Dit is terug te zien in de karakteristieke binnenhavens, pittoreske steegjes en meer dan 1000 monumenten.

Kortom: maak van je bezoek aan het Hoffestival een compleet dagje uit.

Culinair genieten

Heerlijk genieten van een hapje en een drankje bij de Dordtse horeca. Kom ook genieten van de lekkerste en beste Smaken van Dordrecht!

In de omgeving van het Hof zijn er diverse leuke plekken om lekker te lunchen of de dag af te sluiten met een diner of lekkere borrel.

Meer informatie

Ontdek de unieke winkels

Het winkelhart van Dordrecht is het Statenplein en de winkelstraten die hier op uitkomen. Deze zijn zeker de moeite waard, maar durf ook eens deze gebaande wegen te verlaten! Hier vind je de leukste lokale shops en boetiekjes.

Een dagje stad is niet compleet zonder een rondje langs al deze winkeltjes. Je vindt in het centrum van Dordrecht niet alleen verrassende winkeltjes, ook de historische omgeving is prachtig. Als je door de oude binnenstad rond struint, stuit je vanzelf ook op al die bijzondere winkeltjes vol brocante en antiek spulletjes die onze mooie stad rijk is.

Ook leuk tijdens je bezoek

Dordrecht is een echte evenementenstad, jaarlijks zijn er tientallen bekende evenementen. Maar er zijn ook vele minder bekende activiteiten en exposities.

Bekijk de volledige Uitagenda en maak je bezoek aan het Hoffestival compleet.

Meer informatie
Hoffestival Dordrecht
© Dordrecht Marketing 2022