Alle vragen op een rij

Algemeen

Bekijk alles
In het Hof van Nederland kunt u gebruik maken van de faciliteiten. Direct grenzend aan het Hof van Nederland vindt u ook diverse horeca-gelegenheden op het Statenplein, Voorstraat en Scheffersplein.
U kunt gebruik maken van de faciliteiten in het Hof van Nederland.
Het Hoffestival Dordrecht is in het weekend van 9 & 10 juli 2022. Op zaterdag van 11h00 tot 17h30 en zondag van 11h00 tot 18h00, op deze dag zijn er geen optredens tot 13h00..
Alle activiteiten tijdens het Hoffestival zijn gratis.

Bereikbaarheid

Bekijk alles
De bewaakte fietsenstalling op het Statenplein is op slechts enkele minuten loopafstand. De ingang is aan de Kolfstraat tegenover Perry Sport.
Je kunt makkelijk parkeren in Garage DrieVriendenhof, Achterom of Visstraat. Alle garages zijn op ongeveer 5 minuten loopafstand.

Voor organisatoren

Bekijk alles
Ter gelegenheid van Hoffestival is er een logo ontwikkeld.¬†Alle deelnemende organisaties is gevraagd om het logo goed en consequent te gebruiken. Samen zorgen we dat er meer herkenning bij bewoners en bezoekers ontstaat. Via de onderstaande link kunt u het logo downloaden en de toepassing ervan bekijken. Wilt u het logo in een ander bestandsformaat…
Bent u een organisator van een evenementen tijdens het Hoffestival en heeft u nog vragen of opmerkingen? Vul dan het formulier in.
© Dordrecht Marketing 2024